vineri, 19 februarie 2010

Legaturi care nu le stiai despre atractie


Legaturile dintre oameni nu sunt intamplatoare! De-a lungul anilor, studiile au demonstarat ca detalii precum culoarea rochiei sau starea de spirit au un rol decisiv in reusita (sau esecul) unei legaturi intre doi posibili parteneri.

Iata asadar cateva realitati descoperite despre atractie:

Culoarea care te face mai senzuala

Nu degeaba se spune ca "rosu este culoarea pasiunii". Barbatii considera ca femeile care poarta rosu sunt mai senzuale.

Explicatia pare sa aibe legatura cu simbolurile culturale ce asociaza culoarea cu romantismul (precum Ziua Indragostitilor, reprezentata de tot felul de inimioare rosii) dar si cu instinctele primare, prin care culoare rosie este asociata cu sexul.

Barbatii sunt mai frumosi atunci cand esti ametita

Alcoolul dauneaza sanatatii, dar este benefic relatiei. Testele au confirmat ca dupa ce au baut un pahar de vin, femeile nu mai observa detaliile asimetrice ale fetei celui cu care stau de vorba. O data depasita barieta fizica, atractia sexuala este mai puternica.

ATENTIE! In nici un caz nu trebuie sa exagerezi cu alcoolul!

Anumite miresme starnesc pasiunea

Se pare ca una dintre aromele care ii inebunesc pe barbati este cea de levantica.

In cazul sexului frumos, cele mai "excitante" arome sunt cele de castravete si lemn dulce.

Omul potrivit, la locul potrivit

Poate o saptamana intreaga ai "visat" la tipul la tipul de la sala, dar intr-o dimineata l-ai remarcat pe vecinul de la doi. Medicii spun ca femeile aflate la ovulatie manifesta o oarecare slabiciune pentru barbatii cu trasaturi dure si muschi bine conturati, in timp ce femeile aflate la menstruatie isi doresc barbati cu trasaturi mai fine.

Stresul echivaleaza cu tensiunea sexuala

Un barbat care trece printr-o perioada extrem de tensionata sau de stresanta are mai mari sanse sa-ti faca avansuri decat unul care nu trece printr-o asemenea situatie.

Marimea conteaza

Si nu este neaparat vorba despre marimea orgenelor sexuale.

Daca semeni cu mama lui, ai toate sansele sa fii cu el

Diverse cercetari au stabilit ca barbatii se simt mai atrasi de femeile care le amintesc de mama lor. Specialistii au numit-o "amprenta sexuala" - ceea ce sugereaza ca fetele pe care le agream atunci cand suntem mari, ne sunt intiparite in memorie din perioada copilariei.

Regula lui 5/15

Daca un barbat te atinge de 5 ori in 15 minute inseamna ca este interesat de tine. Numerele sunt simbolice, si nu trebuie luate ca atare. Important este ca atunci cand un barbat te place, el face tot posibilul sa te atinga, pentru a afla daca si tu esti interesata de el: va incerca sa te mangaie pe mana, iti va da o suvita de par dupa ureche, etc, etc. In functie de reactia ta, el va insista sau va ceda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu