vineri, 12 februarie 2010

Oportunitati la facultate

Cand ajungi sa te gandesti sa te inscrii la o facultate te gandesti..... la toate lucrurile ce vor veni.... peste care vei da....la evenimentele frumoase, la viata de la camin, la petreceri.
La facultate dai de multe persoane care nu le cunosti, legi prietenii, te distrezi, te indragostesti de colegi, calatoresti alaturi de noii prieteni...... viata la facultate inseamna mai multa libertate, ultimii ani de inocenta. Mai ales daca optezi pentru o facultate la distanta de casa..... lucrurile devin mult mai funny.... ai libertatea la care ai visat, poti sa ti desfasori programul tau dupa bunul plac, poti face tot ceea ce iti doresti, party mereu, cluburi, discoteci. Lucruri frumoase ,nu?
Hai sa privim si cealalta parte, mai putin placuta. Odata plecat de acasa... incepi sa tragi o linie si sa observi cine ti-a fost alaturi in orice situatie, bisericutele de la liceu (de care erai scarbit) le regasesti si la facultate, barfele si rautatile nu lipsesc nici din acest mediu. Daca stai la camin, petrecerile sunt cool dar nu si atunci cand ai un examen a doua zi, cand colega/colegul de camera te anunta ca vrea camera libera ca sa-si faca de cap cu o persoana, cand nimeresti cu colege/colegi nu au auzit niciodata de apa si sapun.... adik care miros ingrozitor, chiar daca "se spala" cum stiu ei, colegului de camera sa nu ii pese, ca mai exista si alte persoane in camera, si sa faca sex.
Toate astea se aduna si tragi linie la absolvirea facultatii.... si realizezi ca viitorul nu mai pare deloc roz, asa cum il vedeai la inceputul facultatii.
Este frumos sa fii student, sa stai in camin pentru ca ai ce sa le povestesti copiilor, nepotilor..... iti formezi o parere despre lumea mizera in care traim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu