sâmbătă, 13 februarie 2010

rosul si valentines day

Pro sau contra valentine's day? Nu ar fi mai bine ca sa pastram ziua noastra a indragostitilor.... Dragobetele? De ce trebuie trebuie sa importam toate traditiile de pe alte meleaguri si sa uitam de ale noastre? Sunt cateva intrebari care intesesc, zilele acestea, posturile de televiziune, site-urile si blogurile.
Cu siguranta aceasta sarbatoare "Valentine's day"... a prins foarte repede la poporul roman, pentru ca noi suntem usor adaptabili si primitori nevoie mare. Nu spun acum ca sunt impotriva acestei sarbatori dar nici nu sunt intrutotul pro. Este frumos sa sarbatoresti ziua indragostitilor alaturi de persoana iubita... dar pentru asta trebuie sa sarbatorim iubirea noastra doar intr-o zi? Nu putem sa sarbatorim iubirea in fiecare zi fiind sincer cu persoana iubita?
De ce acesta zi aduce dupa ea cadouri ce au predominanta culoare alba si rosie? De ce nu sunt incluse si alte culori? Daca tot rosul este predominant, de ce ciocolata, care se ofera persoanei iubite, nu are si ea culoarea rosie? doar exista destui coloranti.
Va invit sa va scrieti parerile.... sunteti pro sau contra Valentine's day?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu