sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Nu, nu pot fi ipocrita. Le spun tuturor sa traiasca clipa, iar eu sunt pur si simplu suspendata – sau in afara timpului." (Jurnal - Oana Pellea)

Din ciclul nimeni nu te iubeste.... esti singur pe lume ..... am gasit cateva citate...... spor la citit :)
‎"Toată viaţa îmi voi aduce aminte de tine, şi tu îţi vei aduce aminte de mine. Aşa cum ne vom aduce aminte de apus, de ploaia care bate în geam, de lucrurile pe care le vom avea întodeauna tocmai pentru că nu putem să le posedăm." (Paulo Coelho – Brida)
‎"Viaţa e la fel ca urcatul pe munte: nu trebuie să te uiţi înapoi, rişti să te ia ameţeala. Trebuie să mergi înainte, înainte, înainte … fără să-ţi pară rău de ceea ce ai lăsat în urmă, pentru că, dacă a rămas în urmă, înseamnă că nu voia să te însoţească în călătoria ta." (Giulia Carcasi – Zodia îndragostiţilor)
‎"Nu contează dacă mâine o să descoper câţiva ghimpi în degete sau câteva zgârieturi în suflet. Vreau să trăiesc!" (Giulia Carcasi – Zodia îndragostiţilor)
„De bărbați trebuie să-ți fie milă; să-ți fie milă de ei și să-i părăsești. Femeile au fost educate să creadă că bărbații sunt răspunsul. Ei bine, nu sunt. Nu sunt nici măcar o simplă întrebare.” (Julian Barnes - Privind în soare)
‎"Pretul pe care-l platim pasiunii este teama; durerea si teama alimenteaza dragostea pasionala; si tot ele o pot distruge. Pretul pe care-l platim pentru o relatie echilibrata este plictiseala; siguranta si protectia cimenteaza o astfel de relatie; si tot ele o pot face rigida si anosta." (Femei care iubesc prea mult - Robin Norwood)
"Când ne va fi greu şi vom fi trişti, o să te ţin în braţe şi o să te alint, şi o să iau durerea ta asupra mea. Când plângi tu, plâng şi eu, şi când te doare pe tine, mă doare şi pe mine. Şi împreună să încercăm să stăvilim toate şuvoaiele de lacrimi şi toată disperarea, şi vom reuşi să străbatem drumurile pline de gropi ale vieţii." (Nicholas Sparks - Jurnalul unei iubiri)
"Cand ai sa ma vezi coafata, machiata, manichiurata, imbracata ca de dus la vedere sau de pus in racla, sa stii ca sunt cu moralul la pamant." (Ileana Vulpescu - Arta Conversatiei)
"De cate ori auzea de-o femeie care si-a lasat barbatul pentru altul, mama-ntreba: "S-a dus dupa ala, sau a fugit de asta? " De cand m-am despartit de tine consider barbatii posibili in viata mea ca pe-o vacanta. O excursie, o vacanta, pot fi frumoase, de neuitat, dar nu sunt un stalp pe care sa-ti sprijini existenta." (Ileana Vulpescu - Arta Conversatiei)
Nu toţi bărbaţii vor iubi aşa. Nu toţi bărbaţii ştiu să alinieze cuvinte care să devină versuri spre a vorbi despre femeia pe care o iubesc – dar le simţi privirea şi un fel anume de-a se purta cu ea care-ţi spune tot. Îi ador pe bărbaţii care văd la femeile lor amănunte sublime, care observă mici şi rafinate detalii pe care le iubesc ca pe întreg. În afară de sâni, fund, picioare şi buze, femeile norocoase au privilegiul, din partea bărbaţilor lor, de a fi admirate pentru felul în care-şi trec mâna prin păr… pentru cât sunt de frumoase când gătesc şi fredonează balade rock… pentru pielea şi aroma lor… sau pentru zâmbetul fierbinte cu care-i întâmpină mereu… pentru felul ciudat în care se ung cu creme şi mirodenii de femeie… sau pentru glezna impecabilă… pentru modul adorabil în care stau bosumflate superficial, aşteptând sărutul de împăcare… pentru liniştea din glas… sau pentru ţinuta lor când merg pe stradă… pentru felul în care conversează cu prietenii şi pentru bunătatea lor… pentru cât de sexy sunt cu şamponul în ochi… pentru cât de fragile sunt când plâng…pentru cât de frumos îşi iubesc bărbaţii şi cum ştiu să aibă grijă de ei…
Fiecare femeie norocoasă e iubită de un bărbat care vede la ea altceva decât toţi ceilalţi." (Mihaela Radulescu - Niste raspunsuri)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu