miercuri, 10 august 2011

Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii

Platon este cel care mentioneaza pentru prima oara existenta si scufundarea misteriosului continent al Atlantidei. Conform anumitor legende, locuitorii Atlantidei beneficiau de o gandire avansata, punand totodata mare pret pe spiritualitate si pe explorarea sinelui. Mai mult, fascinantei civilizatii a Atlantidei i-a fost atribuita si un sistem astrologic unic, desi mai putin cunoscut. Horoscopul Atlantidei este un horoscopspecial intrucat se bazeaza pe un sistem special de calculare a zodiilor, diferit celorlalte sisteme astrologice. Spre deosebire de zodiacul european in care exista 12 zodii, in zodiacul Atlantidei exista 15 semne zodiacale, fiecare constand din glife asociate anumitor zile de nastere. Chiar daca horoscopul Atlantidei se concentreaza asupra mai multor aspecte ale vietii, are in vedere si aspectul spiritual.


Zodia Azr'hal – cei nascuti in ziua de 1 a oricarei luni
Zodia Duirk'har - daca esti nascuta in zilele de 2/ 3/ 4 ale oricarei luni
Zodia Ferz'oulh – daca esti nascuta in zilele de 5/ 6 ale oricarei luni
Zodia Gal'aï – daca esti nascuta in ziua de 7 (orice luna)
Zodia Jni'baël – daca esti nascuta in zilele de 8/ 9/ 10 (orice luna)
Zodia Klad'esh – daca esti nascuta in ziua de 11 a oricarei luni
Zodia Mama'dhoul – daca esti nascuta in zilele de 12/ 13/ 14 (orice luna)
Zodia Perd'hur – daca esti nascuta pe 15/ 16 (orice luna)
Zodia Quest'hal – daca esti nascuta in ziua de 17 a lunii (orice luna)
Zodia Sark'houm – daca esti nascuta pe 18/19 (orice luna)
Zodia Ek'winax – daca esti nascuta pe 20/ 21/ 22 (orice luna)
Zodia Vord'hak – daca esti nascuta pe 23/ 24/ 25 (orice luna)
Zodia Ysb'aal – daca esti nascuta pe 26/ 27/ 28 (orice luna)
Zodia Za'our – daca esti nascut in ziua de 29/ 30 (orice luna)
Zodia Yri’birri – 31 al fiecarei luni sau in ziua de 29 februarie


Iata care sunt cele 15 zodii ale horoscopului Atlantidei si care sunt principalele lor caracteristici:

Azr'hal – daca esti nascuta in ziua de 1 a oricarei luni

Nativul Azr'hal se caracterizeaza prin impulsivitate, vioiciune, indrazneala, promptitudine, dar si o mare putere de mobilizare. Se plictiseste repede si este vesnic in cautarea noului, a extraordinarului, a acelui “joie de vivre”. Are o fire puternica si nu se lasa invins cu una, cu doua. De regula, nativul Azr'hal obtine ceea ce isi doreste. Se impune cu usurinta. Multi din acesti nativi s-au nascut cu abilitatea de a deveni conducatori. Sunt o inepuizabila sursa de energie pentru cei in jur. Forta lor interioara este molipsitoare.

Duirk'har - daca esti nascuta in zilele de 2, 3 sau 4 ale oricarei luni

Printre trasaturile principale ale nativului Duirk'har se numara cumpatarea, spiritul de prevedere, capacitatea de a lua decizii juste si de a lega prietenii solide. De asemenea, acest nativ este inzestrat si cu o extraordinara intuitie. Prin natura sa, are capacitatea de a fi empatic. La nivel spiritual, Duirk'har simte nevoia de a relationa cu ceilalti oameni si de a se conecta in felul sau unic la energiile universului. Duirk'har se afla intr-o permanenta cautare a sinelui, urmarind sa-si dezvolte spiritualitatea si sa atinga echilibrul.


Ferz'oulh – daca esti nascuta in zilele de 5 sau 6 ale oricarei luni Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii

Nativul Ferz'oulh are tendinta de a fi atras de conventionalism, de traditii, de reguli si de legi prestabilite. Este o persoana cu picioarele pe pamant. Este pragmatica, o persoana care stie ce vrea de la sine, dar si de la ceilalti. Cu toate acestea, zodia sa predispune la o uimitoare bogatie a ideilor, la ingeniozitate, o mare putere de creatie si multa putere de munca. Ferz'oulh nu poate sa fie superficial. Prin natura sa, vrea sa extraga tot ce se poate din fiecare moment pe care il traieste, indiferent ca este vorba de un moment special sau de unul banal, lipsit de importanta. Cu toate acestea, Ferz'oulh nu este adeptul exceselor.

Gal'aï – daca esti nascuta in ziua de 7 (orice luna)

Gal'aï este una din zodiile a caror existenta sta sub semnul norocului si al oportunitatilor. Putem vorbi mai tot timpul de un moment potrivit, un prilej grozav, o circumstanta avantajoasa pentru acest nativ. Gal'aï are un potential fantastic, dar si capacitatea de a prevedea situatiile favorabile. Nativul Gal'aï se caracterizeaza prin optimism, entuziasm, deschidere, inteligenta si perspicacitate. Este vesel si binedispus in permanenta, iar in vocabularul sau nu exista termenii de gandire negativa. Poate ca tocmai acest pozitivism este sursa tuturor energiilor pozitive cu care este inconjurat. Uneori insa, cade in pacatul mandriei si al orgoliului.

Jni'baël – daca esti nascuta in zilele de 8, 9 sau 10 (orice luna)

Nativul Jni'baël este fara doar si poate o persoana atragatoare si simpatica, considerata ca fiind agreabila si de un farmec aparte. Zodia Jni'baël aduce cu sine o mare putere de seductie si frumusete interioara. Nativii Jni'baël au un impact major asupra celor din jur, iar prezenta lor nu trece neobservata. Uneori exuberanti si pasionali, alteori reci si distanti, persoana nativilor Jni'baël este invaluita intr-o aura de mister. Sunt interesanti si au pretentii mari de la ei insisi, parand de aceea inaccesibili.


Klad'esh – daca esti nascuta in ziua de 11 a oricarei luni

Destinul nativilor Klad'esh a fost scris inainte de se naste. Klad'esh aduce inteligenta si sclipire intelectuala. Nativii Klad'esh se caracterizeaza prin dorinta de perfectiune, prin ambitie si accent pus asupra aspectului profesional sau asupra pasiunilor si hobby-urilor personale. Nativii Klad'esh au multiple talente pe care vor incerca de-a lungul vietii sa le valorifice. Vor pune la bataie idei si proiecte care vor schimba radical directiile unui domeniu anume. Se vor dedica in totalitate vietii profesionale, chiar daca acest lucru inseamna sa-si puna viata personala pe un plan secundar.

Mama'dhoul – daca esti nascuta in zilele de 12, 13 sau 14 (orice luna)

Perd'hur – daca esti nascuta pe 15 sau 16 (orice luna)

Mama'dhoul este o zodie care predispune spre tonicitate si vigoare fizica, spre independenta si integritate morala. In consecinta, nativul Mama'dhoul este o persoana discreta, tacuta si rezervata, cuvintele sale avand insa un impact si o greutate deosebita. Iubeste dreptatea inainte de toate si este un prieten de nadejde, stiind cum sa pastreze un secret. Poate obtine lucruri marete pentru ca nu se fereste sa isi asume responsabilitati si sarcini de care se feresc ceilalti. Are insa tendinta de a fi individualist. I se reproseaza uneori incapacitatea de a se bucura de prezenta celorlalti.

Perd'hur este una din zodiile asociate personalitatilor contradictorii. Nativul Perd'hur bulverseaza prin felul sau de a fi. Este fie foarte pasional, impulsiv si plin de viata, dorind sa mobilizeze intreaga lume, fie pasiv si detasat, parand a fi rupt de ceea ce se intampla in jurul sau. Perd'hur predispune spre o sensibilitate de suprafata, caci interiorul acestor nativi este unul puternic. Menirea nativilor Perd'hur este aceea de a ajunge la un echilibru cu ei insisi, manifestand mai multa preocupare fata de relatiile pe care le stabilesc cu sinele, dar si cu cei din jur.

Quest'hal – daca esti nascuta in ziua de 17 a lunii (orice luna)

Zodia Quest'hal predispune spre vulnerabilitate, sensibilitate, nemultumire de sine, dar si spre noblete si delicatete sufleteasca. Nativul Quest'hal are tendinta de a se baza mai mult pe ceilalti decat pe fortele proprii, devenind dependent de cei din jurul sau.Horoscopul Atlantidei: secretele pierdute ale celor 15 zodii Are totodata tendinta de a se autocompatimi sau a poza in victima. Maturitatea aduce mai multa intelepciune si determinare acestui nativ. Progresul personal are loc in momentul in care acest nativ invata sa se bucure de ceea ce ii ofera viata, atunci cand Quest'hal invata sa nu-si mai planga nefericirea, luptand in schimb pentru ceea ce-si doreste. Quest'hal se numara printre cele mai afectuoase zodii ale horoscopului.

Sark'houm – daca esti nascuta pe 18 sau 19 (orice luna)

Sark'houm aduce independenta, flexibilitate, o mare putere de adaptare, dinamism, optimism, tarie morala, dar si dorinta de a accede cat mai sus. Nativul Sark'houm se simte excelent in propria piele si este mandru de ceea ce este. Are incredere in sine si isi cunoaste foarte bine potentialul. Vrea sa demonstreze tuturor abilitatilor sale si va depune multa munca si un efect considerabil in acest sens. Nu se lasa descurajat de micile obstacole, ci le percepe ca pe niste provocari. Are tendinta de a fi exigent si sobru cu cei din jur. Daca se afla intr-o pozitie de conducere, adopta de multe ori fata de subalternii sai o atitudine superioara si autoritara. Nu putini sunt cei care ii poarta pica si il caracterizeaza ca fiind vanitos si egoist.

Ek'winax – daca esti nascuta pe 20, 21 sau 22 (orice luna)

Ek'winax este o zodie care aduce energie fizica si psihica, tenacitate, dorinta de autoperfectionare, dar si o oarecare rigiditate a ideilor si a schimbarilor. Nativul Ek'winax se va bucura de reusita mai ales pe plan profesional. Pe plan sentimental, perioada de tinerete va fi caracterizata de inconsecvente si mici esecuri. Maturitatea va aduce insa liniste si o relatie longeviva. Nativul Ek'winax este incapatanat si refuza sa accepte ca poate gresi. Este direct si uneori rautacios. Indiferent ca ceea ce face este bine sau rau, actiunile sale au repercusiuni asupra vietii celor din jur.

Vord'hak – daca esti nascuta pe 23, 24 sau 25 (orice luna)

Vord'hak este zodia vindecarii si a alinarii. Nativul Vord'hak are un efect curativ asupra celor din jurul sau, dispunand de un dar aparte: acela de a-i face pe ceilalti sa se simta mai bine. De asemenea, dovedeste o buna cunostere a firii umane. Are capacitatea de a empatiza cu ceilalti si se angajeaza in actiuni care au in vedere binele si ajutorul celor in nevoie. Este un bun diplomat si stie cum sa aplaneze conflictele astfel incat nimeni sa nu se simta lezat. Vord'hak aduce alinare la nivelul fizic, al trupului (unii dintre acesti nativi au performante deosebite in domeniul medical) sau la nivel psihic, spiritual (alti nativi Vord'hak sunt buni psihologi sau maestri spirituali). Oamenii se simt confortabil in prezenta acestor nativi. Cuvintele lor, gesturile, felul lor de a fi si de a se purta sunt aducatoare de liniste emotionala.

Ysb'aal – daca esti nascuta pe 26, 27 sau 28 (orice luna)

Za'our – daca esti nascut in ziua de 29 sau 30 (orice luna)

Ysb'aal este zodia descoperirii, a aventurii, a explorarii. Nativul Ysb'aal este impulsiv, nestapanit, atras de nou si de inedit, vesnic in cautarea acelor lucruri care sa ii starneasca uimirea si entuziasmul. Este prietenos, deschis, dispus sa-si exprime gandurile si sentimentele. Ysb'aal are un fel aparte, neprefacut de a spune lucrurilor pe nume astfel incat nu te poti supara pe el. Ii place sa traiasca periculos si cu intensitate, bucurandu-se de fiecare moment al vietii. Rabdarea este unul din lucrurile pe care le va capata pe masura ce inainteaza in varsta. Ysb'aal are de indeplinit mai mult misiuni in aceasta viata, insa scopul sau final nu este acela de a le bifa cu INDEPLINIT, ci de a obtine in urma realizarii lor satisfactie si implinire interioara.

Za'our predispune spre ordine, obiectivitate, naturalete, sociabilitate. Nativul Za'our este atras de simplitate si de frumos. Este o persoana vesela si zambitoare, rezistenta in fata presiunii, inzestrata in multe cazuri cu un simt al umorului rafinat. Za'our dispune si de simt practic. Este totodata si o persoana cu picioarele pe pamant, ce isi cunoaste foarte bine limitele si posibilitatile. Za'our are o personalitate puternica, insa intampina dificultati atunci cand se afla in postura de a lua decizii radicale, ce ii pot schimba definitiv cursul vietii. Za'our va avea parte de mai multe iubiri de-a lungul vietii sale, insa una singura ii va marca destinul. Aceasta ii va schimba total conceptiile sale despre iubire.

Yri’birri – 31 al fiecarei luni sau in ziua de 29 februarie

In exterior, Yri’birri este calm, zambitor, intotdeauna stapan pe sine si pe situatie. In interior, lucrurile stau insa putin altfel. Yri’birri are o viata interioara bogata, este plin de creativitate si imaginatie. Este totodata agitat si plin de framantari. Are uneori tendinta de a fi aerian, lasandu-ti impresia puternica ca apartine altor vremuri, altor momente. Este preocupat de viitor si de multe ori se lasa prins de trecut. Cu toate acestea, Yri’birri este inzestrat cu o intuitie puternica, fiind perfect capabil de a-i “citi” pe ceilalti. Te poate uimi cu finetea si realismul cu care percepe situatiile prezente. Yri’birri vede dincolo de suprafata, reusind sa patrunda in profunzimea lucrurilor. Este atras de misticism si de tot ce inseamna spiritualitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu